Cookies og privatlivspolitik – CEPELO Tools

Cookies og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Facebook, Youtube, Livechat, MailChimp, Google.

 

Liste over Cookies vi indsamler

Følgende tabel viser alle de cookies, vi indsamler, og hvad de indeholder/gør.

COOKIE name

COOKIE Beskrivelse

CART

Tilknytningen til din indkøbskurv.  

CATEGORY_INFO

    Gemmer kategorioplysningerne på siden, så siderne kan vises hurtigere.

COMPARE

De produkter, du har i produktsammenligningslisten.

CURRENCY

Din foretrukne valuta

CUSTOMER

En krypteret version af dit kunde-id i onlinebutikken.

CUSTOMER_AUTH

En indikator for, om du aktuelt er logget på onlinebutikken. 

CUSTOMER_INFO

En krypteret version af den kundegruppe, du tilhører.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Gemmer kundesegment-id.

EXTERNAL_NO_CACHE

Et flag, der angiver, om cachen er deaktiveret eller ej.

FRONTEND

Dit sessions-ID på tjeneren.

GUEST-VIEW

Giver gæsterne mulighed for at ændre deres ordrer.

LAST_CATEGORY

Den sidste kategori, du besøgte.

LAST_PRODUCT

Det sidste produkt, du kiggede på.

NEWMESSAGE

Angiver, om der er modtaget en ny meddelelse.

NO_CACHE

Angiver, om det er tilladt at bruge mellemliggende lager.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Et link til oplysninger om din shopping og produkt visnings historie, hvis du har spurgt hjemmesiden.

POLL

ID for eventuelle meningsmålinger du nylig har stemt på.

POLLN

Informationon om hvilke meningsmålinger du har stemt på.

RECENTLYCOMPARED

De produkter, du har sammenlignet for nylig.

STF

Informasjon om produkter du har sendt til venner.

STORE

Den valgte onlinebutik eller det sprog, du har valgt.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Angiver, om en kunde har godkendt brugen af cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

De produkter, du har kigget på for nylig.

WISHLIST

En krypteret liste over produkter, der er føjet til din ønskeliste.

WISHLIST_CNT

Antal produkter på din ønskeliste.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@cepelo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Cepelo A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV  
Telefon: +4598180900
Email: info@cepelo.dk

Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.